Ik ben: Marieni, 36 jaar, partner van Lennert en moeder van Ezra (inmiddels 11 jaar oud). We wonen in Assen.

Waar ik happy van wordt ♥:

lunch- en dinnerdates met vrienden, reizen, échte gesprekken, series kijken, wandelen, mountainbiken of iets anders actiefs doen in de natuur, muziek, zingen, alleen-tijd, mediteren, the backstreet boys (sorry not sorry), iets nieuws leren (momenteel bezig met Frans :)), schrijven, het internet uitlezen ;-), creëren op wat voor manier dan ook, persoonlijke ontwikkeling, toffe concepten, inspiratie vinden op onverwachte plekken.

 

Ik bén:

  • Dromerig, nieuwsgierig, onderzoekend, iemand die dingen zelden zwart-wit ziet en graag over ’the big things of life’ praat maar net zo goed met je in discussie gaat over wat nou de beste Backstreet Boys single ooit is ;).
  • Iemand die veel makkelijker schrijft dan praat. Ik stel me in een nieuwe omgeving of groep mensen meestal afwachtend op, omdat ik graag de situatie wil ‘lezen’ en wil zien of ik me op m’n gemak kan voelen. Ik ben supergevoelig voor andermans energie en da’s weleens lastig. Maar, ken ik je wat langer en /of voel ik me op m’n gemak bij je? Dan ken je mij als warm en open persoon, in voor een geintje én serieuze gesprekken, soms een tikkeltje ondeugend en vaak met een gevoel voor (zwarte) humor of zelfspot.
  • Iemand die verslaafd is aan nieuwe prikkels. Daardoor doe ik op de meest onhandige momenten (lees: ’s nachts) weleens een poging om ‘het internet uit te lezen’. Tip: begin er niet aan!
  • Introvert, creatief en soms een einzelgänger, in m’n doen en laten. Ik vind het niet erg om m’n eigen pad daarin te bewandelen. Al heb ik moeite dat pad soms te vinden omdat ik me teveel bezig hou met ‘hoe het hoort’ of dan toch iets teveel naar support verlang.
  • Iemand die loyaal is en harmonie soms (te) belangrijk vindt (hello conflictvermijdend little me!). Ik ben weleens té vergevingsgezind geweest maarrrr als het eenmaal ECHT klaar is, mijn waarden te vaak overschreden worden, krijgt de persoon die me gekwetst heeft nooit meer mijn volledige vertrouwen.
  • Een persoon met verwende smaakpupillen. Geef mijn moeder maar de schuld, ze kan veel te lekker koken en heeft me voorgoed verpest! Hoe dan ook, food = life. Ik kan trouwens écht genieten van schoonheid en wordt er snel door geraakt. Of het nou een heerlijk gerecht is, een schilderij, de natuur, een gedicht of liedje. I enjoy art in all shapes and forms.
  • Iemand die met plezier een luisterend oor biedt, graag helpt in het zoeken naar oplossingen. Al geef ik weleens advies dat ik zelf niet zo goed opvolg ;-).
  • Iemand die vooral ‘nadenkt’ en dan te weinig voelt. Dat brengt me weleens in de problemen!